Truth Social

Nå kommer Trumps «Twitter»

USAs daværende president, Donald Trump, ble utestengt fra Twitter etter angrepet mot Kongressen. Nå lanserer han sitt eget sosiale medium, Truth Social. Prosjektet er blitt forsinket og fortsatt er ikke alt klart.

STORE PLANER: Devin Nunes (i midten) leder medieselskapet til Donald Trump, som nå lanserer appen Truth Social. Her er de sammen med den republikanske minoritetslederen Kevin McCarthy, da Nunes fortsatt var kongressrepresentant i 2018. Foto: Nicholas Kamm / AFP
STORE PLANER: Devin Nunes (i midten) leder medieselskapet til Donald Trump, som nå lanserer appen Truth Social. Her er de sammen med den republikanske minoritetslederen Kevin McCarthy, da Nunes fortsatt var kongressrepresentant i 2018. Foto: Nicholas Kamm / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Børsen): Apples App Store har nå lagt ut Donald Trumps eget sosiale medium, Truth Social. Mandag morgen er appen tilgjengelig for nedlastning.

En verifisert Twitter-konto for en av Truth Social-direktørene, med brukernavnet Billy B. meldte fredag at det sosiale mediet skulle fra mandag 21. februar, meldte Reuters.

Teknisk trøbbel

Flere Twitter-brukere rapporterer mandag morgen om problemer med den nye appen. Ved registrering blir brukere fortalt at de står på venteliste for å få en bruker. Skjermbilder delt på Twitter viser at ovef 6000 allerede står på venteliste - bare minutter etter at appen ble mulig å laste ned.

- På grunn av stor pågang må vi sette deg på venteliste, er meldingen som dukker opp.

Andre brukere melder om problemer med registering. Skjermbilder viser at flere brukere får opp en feilmelding.

Den tidligere kongressrepresentanten, som leder selskapet for den tidligere presidenten, har varsler at det fortsatt tar noen uker før alt er oppe og går.

- Gjør deg klar!

15. februar tvitret også Trumps sønn, Don junior, et skjermbilde av farens konto i betaversjonen med brukernavnet @realDonaldTrump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer