ÅRSKONFERANSEN TIL NHO

NHO + Sp = sant

Her er bildet du aldri har sett før: Toppene i NHO og Sp i skjønn forening.

SPEKTRUM: NHO-sjef Ole Erik Almlid (t.v.) og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum fant tonen i Oslo Spektrum før torsdagens årskonferanse i NHO. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SPEKTRUM: NHO-sjef Ole Erik Almlid (t.v.) og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum fant tonen i Oslo Spektrum før torsdagens årskonferanse i NHO. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Vi har mange sammenfallende interesser med Senterpartiet, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid etter å ha invitert Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Oslo Spektrum i forkant av NHOs digitale årskonferanse.

- NHO samarbeider med alle. Bedriftene trenger langsiktighet. Det som kjennetegner norsk politikk er breie forlik om hvordan vi skal utvikle Norge, sier Almlid.

Trygve Slagsvold Vedum forteller om tett samarbeid med NHO etter at pandemien rammet norsk næringsliv.

- Den siste samtalen med Ole Erik før vi vedtok krisepakka på Stortinget foregikk i firetida på natta, sier Vedum.

Stå sammen

«Jobbskaperne» er hovedtema på NHOs årskonferansen 7. januar.

- Jobbskaping er det aller viktigste i tida vi står i nå. Med 430 000 ledige i 2020 har alle kjent på hvor viktig det er å ha et arbeid å gå til. Veldig mange lokalsamfunn ble stengt ned på grunn av permitteringer og oppsigelser. Bedrifter gir liv til bygd og by, sier Ole Erik Almlid.

- Jeg kommer selv fra et lokalsamfunn og vet hva det innebærer når den store bedriften blir borte. Det er viktig å ha en god dialog på hvordan vil skal skape arbeidsplasser over hele landet. Derfor ville jeg stå sammen med Trygve, forteller NHO-sjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.