Nicolai Tangen ut mot Finansavisen

Oljefondssjefen kritiserer en notis på avisas bakside. - Satire, svarer redaktør Steinar Grini.

PÅ REISE: Nicolai Tangen og fem av hans kvinnelige kollegaer. Foto: Nicolai Tangen
PÅ REISE: Nicolai Tangen og fem av hans kvinnelige kollegaer. Foto: Nicolai Tangen Vis mer
Publisert

«Tangens entourage», titulerte Finansavisen en notis på avisas bakside torsdag denne uka.

«Baksiden har fremskaffet hele hans entourage. Fra venstre: Sminkør, sjonglør (sekretær), frisør, massør», avsluttes notisen med.

Mektige kvinner

På bildet til notisen står Nicolai Tangen i midten, omkretset av fem kvinner: direktør for eiendom- og infrastrukturinvesteringer i Oljefondet Mie Caroline Holstad, Tangens assistent Grete Borchgrevink Starheim, HR-sjef i Norges Bank Ada Magnæs Aass, kommunikasjonssjef i Oljefondet Marthe Skaar og direktør for teknologi og drift i Oljefondet Birgitte Bryne.

Bildet er rundt ei uke gammelt, og ble postet av Tangen selv på hans Linekdin-profil, i forbindelse med en tur til Singapore.

Etter Finansavisens notis, har Oljefond-sjefen lagt ut en ny post på det sosiale mediet han er kjent for å bruke aktivt.

«Mektige kvinner eller sminkør og frisør?», skriver han ved et bilde av han selv sammen med fire menn fra Tangens ledergruppe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer