Nils (78) selger landets dyreste hytte

Ekspertene melder om ellevilt hytte-rush langs kysten. Det er bare én hake.

IKKE FOR ALLE LOMMEBØKER: Denne fritidseiendommen er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 43 millioner kroner. Sjøhytta er dermed den dyreste på det åpne markedet for øyeblikket. Foto: zOvenfra
IKKE FOR ALLE LOMMEBØKER: Denne fritidseiendommen er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 43 millioner kroner. Sjøhytta er dermed den dyreste på det åpne markedet for øyeblikket. Foto: zOvenfra Vis mer
Publisert

- Det er kommet betydelig flere interessenter og nye navn på banen i den høye prisklassen. Det skyldes rett og slett at kjøpelysten er blitt større, sier Gustav Sædberg i Privatmegleren Sædberg og Lian i Kristiansand til Børsen.

Interessen for luksushytter ved sjøen har skutt i taket. Eksperter peker på skrinlagte planer om fritidskjøp i utlandet, lave renter, og svak kronekurs. Dermed retter mange kjøpssterke nordmenn blikket hjemover.

Kan sette rekord

En som har valgt å smi mens jernet er varmt, er Nils Hansson (78). Med en prisantydning på 43 millioner kroner, står han oppført som eier av den dyreste fritidsboligen på det åpne markedet for øyeblikket. Børsen har vært i kontakt med selger, som henviser til megler for kommentarer.

- Dette er en fantastisk fin eiendom som har vært eid av en familie i mange år, men alt til sin tid. Det er bra rush i sjøhyttemarkedet akkurat nå, og tilbakemeldingene har bare vært positive, sier eiendomsmegler Christian L. Mathiesen hos Nordvik til Børsen om oppdraget.

Tomta ligger ved utløpet til ytre Oslofjord, og byr både på privat strandlinje, saltvannsbasseng og tennisbane. Får Hansson beløpet han ber om, kan salget sette årsrekord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer