Nordlands-øy til én mill.: - Voldsom interesse

Bjørn (73) ba om én million for dette, og budene har begynt å renne inn.

BJØRNØYA: For langt mindre enn prisen av en leilighet i hovedstaden, kan du nå sikre deg denne Nordlands-øya midt ute i havgapet. Foto: Paul-Egil Henriksen / Diakrit
BJØRNØYA: For langt mindre enn prisen av en leilighet i hovedstaden, kan du nå sikre deg denne Nordlands-øya midt ute i havgapet. Foto: Paul-Egil Henriksen / Diakrit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- På nåværende tidspunkt er det 209 interessenter i alle slags grupper fra inn- og utland, sier eiendomsmekler Kristine Langfjell i REDE Eiendomsmegling på telefon til Børsen.

I hovedstaden er det bare parkeringsplasser å få kjøpt til under 1 million kroner, ifølge et raskt Finn.no-søk. Denne spektakulære perla - ei øy i havgapet på Helgelands-kysten - ble nylig lagt ut for salg i det åpne markedet.

Prisantydning: 990 000 kroner.

Bjørnøya som den heter, er på hele 283 mål. «Her kan du oppleve fire årstider på én dag», står det i annonsen. Siden objektet ble lagt ut, har telefonen omtrent ikke vært stille, ifølge mekleren.

- Budrunden er godt i gang. Interessen har vært voldsom, sier Langfjell.

Rana No omtalte saken først.

Tre dager igjen

Hun tror medieomtalen fra blant andre NRK har gitt dem drahjelp, men er fortsatt overrasket over den voldsomme pågangen.

- Nå er det tre dager igjen til vi tar imot siste bud og øya skal selges. Nåværende bud er på 1,6 millioner, vi har god tro på at vi får en god pris sier Langfjell.

- Er ikke 1 million latterlig lite å be om for en øy?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer