Nordmann hasteselger ikonets luksuspalass

- Et kupp, sier den norske mekleren.

TIL SALGS: Feriehuset som tidligere tilhørte Sean Connery er til salgs. Foto: Knight Frank. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du 150 millioner kroner til overs kan du nå sikre deg en drømmeperle av de sjeldne.

Salgsoppdraget er det den norske eiendomsmekleren Fredrik Lilloe som har. Han leder Sør-Frankrike-avdelingen til meklerfirmaet Knight Frank.

- Det er et fantastisk 1000 kvadratmeters hus, i «Belle Époque»-stil. Vestvendt med en utrolig panoramautsikt over Middelhavet, sier Lilloe til Børsen.

Eiendommen er på rundt fem mål og ligger på Cap de Nice.

Bond-villa

For ikke lenge siden lå prakteiendommen ute for 30 millioner euro, cirka 300 millioner kroner. Nå er prisen på luksusvillaen ved den franske rivieraen halvert.

På nittitallet tilhørte villaen ingen ringere enn den britiske James Bond-stjerna Sean Connery.

Det er ikke mangel på lovord når Lilloe beskriver eiendommen.

- Du kjører inn én port, og ut en annen. Du kan nesten ta på havna i Nice. Du har verdens dyreste nabolag, Saint Jean Cap Ferrat, på den ene siden og Monaco på den andre. I tillegg ligger den bare noen få kilometer fra flyplassen.

Ifølge Lilloe er bildene fine å se på, men en må «nesten være der for å skjønne hvor flott det er». Selv om den ligger i nærheten av byen Nice, skal den være helt uten bybråk, sier han og skyter inn:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.