Norges dyreste bolig: - Gleder meg

- Etter mange år i leid bolig er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å kjøpe denne fantastiske eiendommen.

PENGER SKIFTER HENDER: Nylig ble det kjent at Thor Johan Furuholmen har solgt tidenes dyreste bolig. Kjøperen skal være Jørgen Dahl (bildet), her fotografert i 2000. Foto: NTB Scanpix
PENGER SKIFTER HENDER: Nylig ble det kjent at Thor Johan Furuholmen har solgt tidenes dyreste bolig. Kjøperen skal være Jørgen Dahl (bildet), her fotografert i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga meldte DN at tidenes dyreste norske enebolig hadde blitt solgt for rundt 250 millioner kroner.

Bolighandelen ble bekreftet overfor Børsen av Nils Nordvik i Nordvik Eiendomsmegling. Han presiserte imidlertid at både kjøper og selger ønsket å ligge lavt når det gjaldt salget av luksusboligen.

Nå sier derimot milliardær Jørgen Dahl til Børsen at det er han som har kapret praktvillaen.

- Det er riktig at jeg har kjøpt denne boligen. Etter mange år i leid bolig er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å kjøpe denne fantastiske eiendommen. Utover dette har jeg ingen andre kommentarer enn at jeg gleder meg til å flytte inn, sier Jørgen Dahl til Børsen, via Sissel Eckblad, kommunikasjonssjef i Sector Alarm.

Det var Finansavisen som først meldte at Dahl er kjøperen.

En av Norges rikeste

Dahl har tjent seg søkkrik som gründer og konsernsjef i Sector Alarm. Ifølge Finansavisen etablerte Dahl sistnevnte selskap i 1995 og startet med 50 000 i aksjekapital.

25 år seinere sitter han med en svimlende formue på fem milliarder norske kroner, ifølge Kapital.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer