Norsk kleskjede konkurs

Den norske kleskjeden Riccovero er konkurs. Kleskjeden viser til vanskeligheter som følge av coronapandemien.

KONKURS: Den norske kleskjeden Riccovero, som hadde hovedkontor i Olden i Sogn og Fjordane, er konkurs. Foto: Google Maps
KONKURS: Den norske kleskjeden Riccovero, som hadde hovedkontor i Olden i Sogn og Fjordane, er konkurs. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske kleskjeden Riccovero har begjært seg konkurs. Det framgår av en kunngjøring i Brønnøysundregistrene torsdag.

- Det skyldes hovedsakelig coronaen, sier selskapets hovedeier Finn Einar Kvamme til Dagens Næringsliv - som først omtalte saken.

Overfor DN forteller han om et omfattende omsetningstap på 10 millioner kroner siden 12. mars.

- Man føler seg maktesløs. Det er selvfølgelig tungt, for det er liksom en utrolig vanskelig situasjon å få gjort noe med. Vi tenker selvfølgelig på alle medarbeiderne våre, og de gode arbeidsplassene med masse kreativitet og engasjement som blir borte. Virkeligheten her er helt surrealistisk, sier han til avisa.

Riccovero ble etablert av Kvamme i 1986, men selskapets røtter strekker seg tilbake til skredderpraksisen Kvammes bestefar Einar Kvamme startet i Olden i Sogn og Fjordane for over 80 år siden.

I 2018 var selskapets omsetning på 77,3 millioner kroner.

Børsen kommer tilbake med mer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer