Norwegian-ansatte i corona-karantene

Det bekrefter flyselskapet til Børsen.

KREVENDE PERIODE: I likhet med andre flyselskaper, har Norwegian fått kjenne konsekvensene av corona-utbruddet. Avbildet er Norwegians kommunikasjonsdirektør, Lasse Sandaker-Nilsen.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
KREVENDE PERIODE: I likhet med andre flyselskaper, har Norwegian fått kjenne konsekvensene av corona-utbruddet. Avbildet er Norwegians kommunikasjonsdirektør, Lasse Sandaker-Nilsen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge pressetalsperson i Norwegian, Astrid Mannion-Gibson, er flere Norwegian-medarbeidere satt i karantene.

- Som mange andre selskap har vi også ansatte i karantene. Men vi har ikke mulighet til å gå ut med konkrete detaljer rundt dette til media løpende, sier hun til Børsen.

Selskapet ønsker ikke å gi et konkret tall på hvor mange det dreier seg om. Norwegian understreker samtidig at de foreløpig ikke har noen rapporterte smittetilfeller blant sine ansatte.

- Vi er i tett dialog med Folkehelseinstituttet og helsemyndighetene i de landene vi har virksomhet og forholder oss til rådene vi får derfra. Dersom det skulle oppstå mistanke om smittsomme sykdommer om bord, har vi rutiner og utstyr for å håndtere dette. Helsen og sikkerheten til våre ansatte og kunder har alltid høyeste prioritet, fortsetter Mannion-Gibson.

Corona-smitte i SAS

Nyheter kommer kort tid etter at selskapet varslet permitteringer og masse-kansellering. Informasjonen gis også dagen etter at SAS bekreftet at de har medarbeidere som er smittet av coronaviruset.

- Ja, i SAS har vi medarbeidere som er smittet og vi har medarbeidere i karantene. Dette er håndtert i tråd med helsemyndighetenes råd og anbefalinger, uttalte John Eckhoff, pressesjef i SAS til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer