Flyproblemer:

Norwegian-fly måtte sikkerhetslande

Onsdag morgen måtte et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Mallorca sikkerhetslande i København, etter feilmelding på flyet. - Vi beklager for forsinkelser, sier flyselskapet.

MÅTTE SNU: Norwegian-flyet som var på vei til Mallorca måtte snu ved Hamburg. Etter litt venting i lufta landet det i København. Skjermdump: Flightradar
MÅTTE SNU: Norwegian-flyet som var på vei til Mallorca måtte snu ved Hamburg. Etter litt venting i lufta landet det i København. Skjermdump: Flightradar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen måtte et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Mallorca sikkerhetslande i København, etter feilmelding på flyet. Det skriver danske BT.

Ifølge avisa sier flyselskapet at de på nåværende tidspunkt ikke kan si hva feilen skyldes, men at det undersøkes.

- Det betyr at det vil bli forsinkelser, og det beklager vi selvfølgelig, sier Norwegians pressevakt til BT.

Usikkert når det får fly videre

Flyet tok av fra Stockholm i 07-draget onsdag morgen, og nådde Hamburg før det måtte snu. Flyet skal så ha sirkulert i dansk luftrom, før det landet i København.

Grunnen til at flyet landet akkurat her, skal være at selskapet har en egen teknisk avdeling her. Når flyet er på vingene igjen er likevel uklart.

En sikkerhetslanding er når et fly må lande på en annen flyplass enn planlagt på grunn av noe uforutsett, for eksempel teknisk feil, sykdom om bord eller uvær.

Til BT sier Norwegian at ingen har vært i fare, og at de prioriterer sikkerheten over alt annet.

- Vi beklager for forsinkelsen. Både for dem som er på flyet, og dem i Palma, som skal tilbake med flyet, sier pressevakten til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer