Norwegian med hastemelding før skjebnemøte

- Dette er selskapets siste tilbud.

UTSATT: Norwegians skjebnemøte er utsatt, melder selskapet. Foto: Ints Kalnins / Reuters / NTB Scanpix
UTSATT: Norwegians skjebnemøte er utsatt, melder selskapet. Foto: Ints Kalnins / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter diskusjoner med obligasjonseiere og aksjonærer har Norwegian bestemt seg for igjen å endre forslaget som er fremmet til obligasjonseierne, skriver Norwegian i en melding.

Av meldingen Norwegian har sendt ut til Oslo Børs går det fram at endringene selskapet nå foreslår er å gi obligasjonseierne en fortrinnsrett hvis selskapet gjennomfører en aksjeemisjon, slik at de ikke risikerer å sitte igjen med en utvannet eierandel.

Fredag morgen opplyser kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian at det foreløpig ikke er noe nytt å melde, men at det vil komme en børsmelding så fort de har en avklaring.

- Siste tilbud

Det foreslås også å forkorte perioden de må sitte med aksjene de har fått i konververteringen og flere andre tiltak som skal bedre obligasjonseiernes stilling.

- Dette er selskapets siste tilbud, skriver Norwegian.

Meldingen kommer bare sekunder før andelseiere i Norwegians obligasjonslån skulle stemme over om de godtar å bytte ut 3,7 milliarder kroner av lånene med aksjer i selskapet.

Samtidig utvides fristen for å stemme fram til klokka 23.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer