Norwegian med hastemelding før skjebnemøte

- Dette er selskapets siste tilbud.

UTSATT: Norwegians skjebnemøte er utsatt, melder selskapet. Foto: Ints Kalnins / Reuters / NTB Scanpix
UTSATT: Norwegians skjebnemøte er utsatt, melder selskapet. Foto: Ints Kalnins / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter diskusjoner med obligasjonseiere og aksjonærer har Norwegian bestemt seg for igjen å endre forslaget som er fremmet til obligasjonseierne, skriver Norwegian i en melding.

Av meldingen Norwegian har sendt ut til Oslo Børs går det fram at endringene selskapet nå foreslår er å gi obligasjonseierne en fortrinnsrett hvis selskapet gjennomfører en aksjeemisjon, slik at de ikke risikerer å sitte igjen med en utvannet eierandel.

Fredag morgen opplyser kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian at det foreløpig ikke er noe nytt å melde, men at det vil komme en børsmelding så fort de har en avklaring.

- Siste tilbud

Det foreslås også å forkorte perioden de må sitte med aksjene de har fått i konververteringen og flere andre tiltak som skal bedre obligasjonseiernes stilling.

- Dette er selskapets siste tilbud, skriver Norwegian.

Meldingen kommer bare sekunder før andelseiere i Norwegians obligasjonslån skulle stemme over om de godtar å bytte ut 3,7 milliarder kroner av lånene med aksjer i selskapet.

Samtidig utvides fristen for å stemme fram til klokka 23.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.