Norwegian presiserer

Det vil ikke lande flere Norwegian-fly i Tel Aviv på en god stund. Alle flygninger er avviklet fram til slutten av året.

SLUTT: Norwegian har tidligere hatt ruteflygninger fra Stockholm og København til den israelske storbyen Tel Aviv. Foto: JACK GUEZ / AFP
SLUTT: Norwegian har tidligere hatt ruteflygninger fra Stockholm og København til den israelske storbyen Tel Aviv. Foto: JACK GUEZ / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

10. oktober i år meldte NTB at Norwegian innstiller alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv i Israel til og med 19. desember i år.

- Vi kontakter berørte passasjerer direkte og fortsetter å jobbe med å finne løsninger for passasjerer som befinner seg i Israel, skrev pressevakt Anna-Lena Nordling i Norwegian i en epost til NTB.

I en e-post til Børsen tirsdag ettermiddag skriver Norwegian følgende:

«Når det gjelder flyvninger til Tel Aviv, som vi tidligere har fløyet fra Stockholm og København, så har vi avviklet disse rutene frem til slutten av desember per nå, og vil om kort tid ta en beslutning på om vi forlenger dette».

I en tidligere versjon av denne saken ble uttalelsen tolket som at Norwegian kansellerer flygningene ut året.

Norwegian presiserer overfor Børsen tirsdag ettermiddag at avlysningene foreløpig gjelder til og med 21. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer