Norwegian-sjefen om SAS: - Har sympati

Konsernsjef Geir Karlsen håper at hovedkonkurrenten kommer til enighet med pilotene - og det raskt.

- HÅPER PÅ LØSNING: Konsernsjef i Norwegian, Geir Karlsen, sier han har sympati for den situasjonen SAS nå står i. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
- HÅPER PÅ LØSNING: Konsernsjef i Norwegian, Geir Karlsen, sier han har sympati for den situasjonen SAS nå står i. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har veldig sympati for den situasjonen SAS står i. Den er ikke helt ulik den vi selv sto i for ikke så altfor lenge siden, sier konsernsjef i Norwegian, Geir Karlsen, til Børsen.

Flygigantens hovedkonkurrent står i disse dager i en alvorlig krise. Både Norwegian og SAS ble brutalt rammet av pandemien, men i motsetning til sistnevnte har Norwegian landet på beina.

- Vi trives veldig godt med å ha SAS i vårt marked, og håper at de finner en løsning med pilotene raskest mulig, slik at de får flyene opp i lufta. Så synes jeg det er synd for bransjen at slike situasjoner oppstår.

- Håper på løsning

- Det som nå har oppstått i SAS, har også oppstått i Norwegian tidligere. Jeg håper vi sammen med fagforeningene kan finne løsninger, slik at vi unngår slike situasjoner i tida framover. De som lider mest, er passasjerene.

- Vil ikke Norwegian være tjent med at SAS forsvinner fra markedet?

- SAS er en konkurrent på lik linje med andre konkurrenter. Vi håper at SAS finner en løsning på sine utfordringer, og at de kommer tilbake i markedet, gjentar han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer