Norwegian-sjefens brev til ansatte: ­- Hjerteskjærende

Etter ei uke med mange sterke følelser, skriver Norwegian-sjef Jacob Schram til sine medarbeidere at ingen er trygge - ikke engang ham selv.

Publisert

Etter at Jacob Schram mandag fikk aksjonærenes tilslutning til sin redningsplan, skriver Norwegian-sjefen nå på selskapets intranett at han føler med de mange ansatte som ikke lenger har en jobb å gå til.

- Jeg vet at dette er en vanskelig og frustrerende tid for mange av dere, skriver Schram i brevet til de ansatte, som Dagbladet har fått tilgang til.

Toppsjefen forteller, på engelsk, at mange ansatte har tatt kontakt den siste uka for å dele sine følelser med ham.

- Mange av dere har kontaktet meg den siste uka, både for å gratulere og takke, men også for å fortelle meg hva dere har følt knyttet til situasjonen og timingen av annonseringene, skriver Schram.

Med det siste sikter han etter alt å dømme til at ansatte ved Norwegians utenlandsbaser på mandag, samme dag som generalforsamlingen sa ja til kriseplanen, fikk beskjed om å levere inn ID-kort og uniformer.

Brutalt og hjerteskjærende

Nå lever Norwegian videre, men i en sterkt krympet versjon med bare et fåtall flygninger, stort sett innenlands.

Schram opplyser i brevet at situasjonen per nå tilsier at Norwegian bare vil ha noen få fly i lufta - i Norge - fram til mars 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer