Norwegian: - Vurderer situasjonen fortløpende

Norwegian flyr søndag morgen til Ben Gurion internasjonale flyplass i Tel Aviv.

FORTLØPENDE: Norwegian vurderer situasjonen fortløpende. Foto: NTB
FORTLØPENDE: Norwegian vurderer situasjonen fortløpende. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegians flyvning fra Stockholm til Tel Aviv søndag morgen gikk som planlagt, opplyser senior kommunikasjonsrådgiver Eline Hyggen Skari i Norwegian til Dagbladet.

- Flyvningen fra København ble kansellert, men det var på grunn av sykdom blant besetningen, altså crew-mangel, sier hun.

Hun sier at alle flyselskapets fly til Tel Aviv «enn så lenge går som normalt».

- Vi hadde avganger fra Stockholm og København i dag, og det samme har vi til uka. Enn så lenge går de som normalt, også vurderer vi situasjonen fortløpende, sier Hyggen Skari.

KANSELLERER: Flere avganger var kansellert på Ben Gurion internasjonale lufthavn i Tel Aviv lørdag kveld. Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP
KANSELLERER: Flere avganger var kansellert på Ben Gurion internasjonale lufthavn i Tel Aviv lørdag kveld. Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP Vis mer

Utenriksdepartementet skjerpet i går kveld reiserådene som følge av den forverrede sikkerhetssituasjonen i Israel og i Palestina.

- Sikkerhetssituasjonen i Israel og Palestina er alvorlig og uforutsigbar etter at Hamas angrep Israel fra Gaza. Utenriksdepartementet skjerper reiserådet både for Israel og Palestina, opplyser UD i en pressemelding.

Det nye reiserådet for Israel er:

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til hele Israel.

Det nye reiserådet for Palestina er:

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til eller opphold i Gaza og til regionene (governorates) Nabulus og Jenin på Vestbredden.

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til det øvrige Vestbredden, inkludert Øst-Jerusalem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer