Ny konkurs

I mars slo ekteparet Bjørn Einar Romøren og Martine Romøren de to barnebutikkene de drev på vestkanten i Oslo konkurs. Så gjorde de det samme med interiørbutikken de hadde på Fornebu.

ÉN IGJEN: Ekteparet Romøren hadde fire butikker, to innen baby og barn, og to innen interiør. Nå er det snart bare én igjen. Foto: Terje Pedersen / NTB
ÉN IGJEN: Ekteparet Romøren hadde fire butikker, to innen baby og barn, og to innen interiør. Nå er det snart bare én igjen. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars gikk ekteparet Bjørn Einar og Martine Romøren fra å drive fire butikker til to.

Nå har de snart bare én igjen, på Røa i Oslo. Ifølge en kunngjøring i Brønnøysundregistrene har paret slått butikken de drev på Fornebu konkurs.

- Tre tøffe år med pandemi, ettervirkninger og et presset privatmarked har ført til svekket handel i et ellers utfordrende marked med høye kost og fraktpriser. Det må vi dessverre betale prisen for nå, sier Martine Romøren til Budstikka, som først omtalte konkursen.

Avisa skriver videre at ekteparet selv kjøpte opp konkursboet fredag, og at butikken vil drive fram til varene er solgt ut.

Det var i 2020 at ekteparet åpnet to butikker innen baby og barn, og to butikker innen interiør, under navnet Lively Me og Lively Home. I forbindelse med konkursen i mars fortalte Martine Romøren til Børsen at de skulle samle begge konseptene i ett i de gjenstående butikkene.

- Det er synd. Men når tidene er som de er, og vi ligger i de områdene vi gjør - det er ingen hemmelighet at vi er godt over middels belånt her i Oslo vest og Bærum øst - så rammer det hardt, sa hun til Børsen da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.