Elvira Pitzner

Nye anklager: - Har stjålet masse

Den iranske bokseren Milad Saadati forklarer hvorfor han anmeldte ekskjæresten, den danske realitykjendisen Elvira Pitzner.

I DUBAI: Den danske realitykjendisen og rikingdattera Elvira Pitzner ble fengslet i Dubai i forrige uke. Hun er nå løslatt, men får ikke forlate landet. Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
I DUBAI: Den danske realitykjendisen og rikingdattera Elvira Pitzner ble fengslet i Dubai i forrige uke. Hun er nå løslatt, men får ikke forlate landet. Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert

Den danske realitystjerna og rikingdattera Elvira Pitzner (26) ble i forrige uke arrestert da hun reiste på kjærestetur til Dubai. Det skjedde etter at Pitzners ekskjæreste, den iransk-fødte bokseren Milad Saadati, hadde anmeldt henne for utroskap.

I Dubai kan det straffes med opp til tre år i fengsel. Nå forteller Saadati til danske Se og Hør om hvorfor han anmeldte eksen.

- Stjal fra meg

- Elvira stjal møblene mine, tok pengene mine og eiendelene mine. Så var hun utro med sin nye fyr, og så blokkerte hun meg, hevder han.

Realitykjendisen Elvira Pitzner ble satt i varetekt og mistenkt for utroskap på ferie i Dubai. Video: NTB/Storyblocks/Instagram @ElviraPitznerOfficial / Dagbladet TV Vis mer

Den 36 år gamle iraneren var kjæreste med Pitzner i tre år. Han hevder også at de to har vært gift siden 2021.

Nå gir han uttrykk for at han ønsker å straffe eksen.

- Jeg vil vil vise offentligheten Pitzner-familiens sanne ansikt, og vise hvordan de virkelig er. Jeg vil ha rettferdighet, sier Saadati.

Datter av diamanthandler

Pitzner er datter av diamanthandleren Katerina Pitzner, og har blitt et kjent fjes på danske fjernsyn gjennom realityserien «Diamantfamilien», som gjennom flere sesonger har blitt vist på dansk TV 2.

Familien flyttet for noen år siden til Dubai, og dattera innledet et forhold til Saadati.

I sommer ble det kjent at forholdet var over.

I det nye intervjuet med Se og Hør hevder Saadati også at han anmeldte Pitzner til politiet i Danmark, Tysklan og Dubai for tyveri.

Katerina Pitzner sier til det danske ukebladet at hun og resten av familien ikke har noen kommentarer til anklagene eller den pågående saken.

Tirsdag kommer hun samtidig med en hyllest til dattera på Instagram.

- Til min fantastiske datter. Jeg elsker deg for den lille jenta du en gang var, for den fantastiske og sterke kvinnen du er i dag - og for den fantastiske datteren du alltid vil være. Jeg elsker deg til månen og tilbake, skriver hun.

Hun skriver også at saken er basert på anklager fra ekskjæresten, som er bosatt i Dubai, og at det handler om kulturforskjeller og et land med andre regler for kvinners rettigheter.

- Vi er naturligvis alle berørt av situasjonen, men vi gleder oss til å få Elvira hjem, skriver Katerina Pitzner.

Lørdag ble den danske rikingdatteren Elvira Petzner løslatt fra fengsel i Dubai, men hun får ikke forlate landet. Ifølge Ekstra Bladet er hun nemlig fratatt passet og må møte i retten igjen før hun kan få det tilbake.

Islamsk ekteskap

Jesper Petersen, islamforsker ved Universitetet i Stavanger, har tidligere forklart til Børsen at Pitzner ble arrestert som følge av mistanke om ekteskapsbrudd.

- Det skyldes at hun har blitt tatt på ferie med kjæresten, uten å være skilt fra mannen sin, sier han.

Bakgrunnen for anmeldelsen er at Saadati og Pitzner i 2021 inngikk et islamsk ekteskap, noe som kan være nødvendig for å kunne bo sammen i De forente arabiske emirater.