Nye detaljer om mystisk milliardær-død

- Brente lik forteller ingen hemmeligheter.

MYSTISK DØD: Pavel Antov ble funnet død i India kort tid etter sin venn. Begge dødsfallene etterforskes av politiet. Foto: Pavel Antov / VK
MYSTISK DØD: Pavel Antov ble funnet død i India kort tid etter sin venn. Begge dødsfallene etterforskes av politiet. Foto: Pavel Antov / VK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En måned etter at den russiske milliardæren Pavel Antov ble funnet død etter å angivelig ha falt fra et luksushotell i India, kommer det fram nye detaljer om det mystiske dødsfallet.

Antov, som skal ha vært medlem av Vladimir Putins politiske parti og var en av Russlands største pølseprodusenter, var angivelig på tur for å feire sin kommende fødselsdag, da han ble funnet liggende utenfor Hotel Sai International i Rayagada.

Dødsfallet var det andre ved samme hotell på to dager. Antovs reisefølge, Vladimir Bidenov, ble funnet død på sitt hotellrom 22. desember. Spekulasjonene begynte raskt å skyte fart.

Siden Russlands invasjon av Ukraina har minst 19 høytstående russere blitt funnet døde. Nå kommer Wall Street Journal med nye opplysninger milliardærene som døde i India.

- Kommer til å drepe seg

De to russerne hadde ifølge avisa delt rom på det indiske hotellet. De første opplysningene fra etterforskningen tydet på at de hadde drukket mye alkohol i dagene før de døde. Obduksjonen tydet på at Bidenov hadde dødd som følge av et hjerteinfarkt, mens Antov skal ha omkommet av skadene han fikk fra et fall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer