Donald Trump:

Offisielt sjekket ut av hotellvirksomheten

Donald Trump selger verdenskjent hotell til CGI Merchant Group. Dette har han ventet lenge på.

TJENTE PÅ SALGET: En rekordhøy pris vil tillate Donald Trump å betale ned et lån på nær 700 millioner kroner (70 millioner dollar) til Deutshe Bank. Foto: SWNS
TJENTE PÅ SALGET: En rekordhøy pris vil tillate Donald Trump å betale ned et lån på nær 700 millioner kroner (70 millioner dollar) til Deutshe Bank. Foto: SWNS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Donald Trump har prøvd å selge Trump International Hotel i Washington DC siden 2019.

Onsdag 11. mai kunngjorde Trump-organisasjonen at hotellet nå har blitt solgt for nær 4 milliarder kroner (375 millioner dollar), skriver CNN News.

Trump-organisasjonen tjener nær én milliard kroner på salget.

Eiendommen som ble solgt til CGI Merchant Group vil omdøpes til Waldorf Astoria Hotel.

- En ære

Hotellet ble tidligere kalt Old Post Office-bygningen, og ble brukt som byens hovedpostkontor fram til 1914 ved begynnelsen av første verdenskrig.

- Som familie har det vært en ære og et privilegium å drifte nasjonens gamle postkontor, sa sønnen Eric Trump, konserndirektør for Trump-organisasjonen i en uttalelse, og fortsatte:

- Vi tok en falleferdig regjeringsbygning og forvandlet den til et av de mest ikoniske hotellene i verden, sa han.

Mente Trump tjente feilaktig

General Services Administration (GSA), som forvalter føderale bygninger og land, tildelte leiekontrakten for Old Post Office-bygningen til Trump i 2012 da han var den republikanske presidentkandidaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.