Økokrim med Finnes-beskjed

Økokrim annonserer Finnes-beslutning tidligst i november.

I STORMEN: Statsminister Erna Solbergs mann Sindre Finnes fotografert under Høyres valgkampåpning i Trondheim. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
I STORMEN: Statsminister Erna Solbergs mann Sindre Finnes fotografert under Høyres valgkampåpning i Trondheim. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økokrim har tidligere varslet at de i løpet av høsten vil avgjøre om det er grunnlag for å etterforske Sindre Finnes' aksjehandler.

En beslutning om det skal åpnes etterforskning eller ikke, vil komme tidligst i november, bekrefter Økokrim til Børsen fredag.

DN omtalte Økokrim-beskjeden først.

Erna Solbergs ektemann har handlet i aksjemarkedet over 3000 ganger i perioden hun var statsminister, langt mer enn det hun etter eget sigende var kjent med.

Det har blitt spekulert mye på hva Økokrim vil lande på. En rekke innside-, juss- og habilitetseksperter har tatt til orde for at Økokrim åpner etterforskning.

Sindre Finnes har selv benektet å ha handlet på innsideinformasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer