Omfattende konkurser

Den svenske padelkjeden PDL Group slår nesten alle selskapene sine i Norge konkurs.

STENGTE HALLER: Det går trått for den svenske padelkjeden PDL for tida. Nå har de stengt en rekke av sine haller i Norge. Padel er en racketsport, som kombinerer elementer fra tennis og squash. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Tema
STENGTE HALLER: Det går trått for den svenske padelkjeden PDL for tida. Nå har de stengt en rekke av sine haller i Norge. Padel er en racketsport, som kombinerer elementer fra tennis og squash. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Tema Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2021 varslet den svenske padelsenterkjeden PDL at de hadde planer om å etablere 50 haller i Norge de neste tre åra.

Kjeden kalte seg da verdens største padelkjede, og ble startet av blant annet den svenske artisten Måns Zelmerlöw.

Nå har selskapet stengt nesten alle padelhallene de har i Norge - unntatt én.

Eiendomsmilliardær Christian Ringnes overrasker under Arendalsuka. Video: Anniken Aronsen. Reporter: Anniken Aronsen Vis mer

- Snakk om flere

Ifølge Drammens Tidende var det hovedselskapet PDL Norway AS på Ski det først ble åpnet konkurs i. De driver padelsentre i Ski, Kristiansand, Asker og Lillestrøm.

- Jeg har akkurat fått papirene. Det er snakk om flere padelhaller ja, sier advokat Erling Høyte i Drøbak som er oppnevnt som bostyrer til avisa.

I oppbudsbegjæringen kommer det fram at de også vil slå datterselskapene Padel X Holding AS, Padel X Tønsberg AS, Padel X Sandefjord AS og Padel X Hamar AS konkurs.

Stor gjeld

Alle selskapene skal ha en gjeld på 78,9 millioner kroner.

Det svenske hovedselskapet er også i trøbbel for tida. De er nå i gang med en rekonstruksjon, som vil se at det pågår gjeldsforhandlinger for å unngå konkurs.

Børsen har forsøkt å komme i kontakt med medgründer og daglig leder for selskapene i Norge, Henrik Söderberg, uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer