Amazons kvartalsresultat:

Overgår alle forventninger

Takket være kraftig økt netthandel på grunn av koronapandemien omsatte Amazon for over 100 milliarder dollar i første kvartal i år.

BØR VÆRE FORNØYD: Amazon-sjefen Jeff Bezos, som er verdens rikeste, kan være fornøyd med en kraftig omsetningsøkning i første kvartal. Foto: Charles Krupa / AP / NTB
BØR VÆRE FORNØYD: Amazon-sjefen Jeff Bezos, som er verdens rikeste, kan være fornøyd med en kraftig omsetningsøkning i første kvartal. Foto: Charles Krupa / AP / NTB Vis mer
Publisert

Tech-giganten meldte torsdag at omsetningen i første kvartal steg med 44 prosent til 108,5 milliarder dollar. Gevinsten ble tredoblet til over 8 milliarder dollar fra 2,5 milliarder i samme periode i fjor.

Resultatet overstiger alle analytikernes forventninger, og er langt bedre enn fjoråret.

Amazon har nytt godt av pandemien, med nedstengninger og lukkede butikker som har ført til at langt flere mennesker tyr til netthandel for å kjøpe både det de trenger og det de ønsker seg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer