Panikksalg: - Lever i konstant frykt

Simon Cowell solgte nylig London-eiendommen sin kraftig rabattert, på grunn av en rekke innbrudd.

REDD: Simon Cowell var bekymret for familiens sikkerhet. Det gjorde at han hastesolgte eiendommen Foto: Ken McKay/Rex/NTB
REDD: Simon Cowell var bekymret for familiens sikkerhet. Det gjorde at han hastesolgte eiendommen Foto: Ken McKay/Rex/NTB Vis mer
Publisert

Det er The Guardian som skriver at den kjente «Britain's Got Talent»-og «X-factor»-dommeren Simon Cowell (63) nylig solgte London-eiendommen sin med en kraftig rabattert pris.

Salget skal ha skjedd brått, fordi Cowell skal ha vært redd for familiens sikkerhet. De har den siste tida opplevd flere innbrudd.

Raskt salg

Eiendommen i Holland Park i Kensington ble først lagt ut til salg i juli, med en prisantydning på 45 millioner pund - omtrent 600 millioner kroner.

Bare dager seinere skal den ha blitt solgt for bare 15 millioner pund, 200 millioner norske kroner - altså svimlende 400 millioner kroner under det den først ble lagt ut for.

Salget ble gjennomført på bare fire dager, ifølge avisa.

- Gitt dagens turbulente markedsforhold er vi glade for å ha kunnet gjennomføre denne avtalen på mindre enn ei uke, sier Matt Thame, grunnleggeren av Cohot Capital, som skal ha vært involvert i salget, til avisa.

Cowell hadde bodd i eiendommen i 16 år. På grunn av de mange innbruddene har han nå bestemt seg for å flytte fra London og ut på landsbygda, sammen med partneren og sønnen deres, skriver avisa.

- I sjokk

Journalister i The Sun avslørte nylig at arbeidere Cowell hadde leid inn for å installere sikkerhetsutstyr i huset hans, også installerte en dekoder som kunne låse opp døra til eiendommen på sekunder.

- Da The Sun fortalte meg om dette, kunne jeg ikke tro det. Det var som tatt ut fra en science fiction-film. Jeg var i sjokk, har han tidligere sagt, ifølge avisa.

I 2015 brøt også tyver seg inn i huset, mens Cowell og familien lå og sov. Tyvene skal da ha stjålet smykker for mer enn 1 million pund.

- Vi lever i konstant frykt for at det kan gjenta seg, og at det blir verre neste gang, sa TV-profilen i en uttalelse til retten, ifølge avisa.

- Jeg er veldig redd for hva som kunne ha skjedd med sønnen min hvis innbruddstyven hadde gått inn på rommet hans, fortsatte han.

I 2012 skal også en kvinne ha kommet seg inn på badet i huset deres, med en murstein.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer