Panikksalg: - Lever i konstant frykt

Simon Cowell solgte nylig London-eiendommen sin kraftig rabattert, på grunn av en rekke innbrudd.

REDD: Simon Cowell var bekymret for familiens sikkerhet. Det gjorde at han hastesolgte eiendommen Foto: Ken McKay/Rex/NTB
REDD: Simon Cowell var bekymret for familiens sikkerhet. Det gjorde at han hastesolgte eiendommen Foto: Ken McKay/Rex/NTB Vis mer
Publisert

Det er The Guardian som skriver at den kjente «Britain's Got Talent»-og «X-factor»-dommeren Simon Cowell (63) nylig solgte London-eiendommen sin med en kraftig rabattert pris.

Salget skal ha skjedd brått, fordi Cowell skal ha vært redd for familiens sikkerhet. De har den siste tida opplevd flere innbrudd.

Raskt salg

Eiendommen i Holland Park i Kensington ble først lagt ut til salg i juli, med en prisantydning på 45 millioner pund - omtrent 600 millioner kroner.

Bare dager seinere skal den ha blitt solgt for bare 15 millioner pund, 200 millioner norske kroner - altså svimlende 400 millioner kroner under det den først ble lagt ut for.

Salget ble gjennomført på bare fire dager, ifølge avisa.

- Gitt dagens turbulente markedsforhold er vi glade for å ha kunnet gjennomføre denne avtalen på mindre enn ei uke, sier Matt Thame, grunnleggeren av Cohot Capital, som skal ha vært involvert i salget, til avisa.

Cowell hadde bodd i eiendommen i 16 år. På grunn av de mange innbruddene har han nå bestemt seg for å flytte fra London og ut på landsbygda, sammen med partneren og sønnen deres, skriver avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.