Påske:

Påskeegg-jakt endte i kaos

- Det ble til et mareritt, sier vitne.

GIGANTKJEDE: Kjeden vi kjenner som Elkjøp i Norge, opererer også i Finland under navnet Gigantti. Illustrasjonsfoto: Google Maps
GIGANTKJEDE: Kjeden vi kjenner som Elkjøp i Norge, opererer også i Finland under navnet Gigantti. Illustrasjonsfoto: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Elkjøps finske «søster» Gigantti skulle arrangere påskeeggjakt, gikk det skikkelig galt.

Under navnet «Finlands største eggjakt» arrangerte elektronikkjeden denne helga eggjakt ved flere av sine finske avdelinger.

- Et mareritt

Kunder kunne lete etter sølvegg i butikkene, og vinne en rekke produkter. Blant premiene var en pizzaovn, en robotstøvsuger og en Playstation 5, melder den finske avisa Iltalehti.

Det var ved Gigantti-avdelingen Tammisto ved Vanta at arrangementet ikke gikk slik det skulle. Idet dørene åpnet klokka 11 søndag, veltet det inn med folk.

- Det ble et mareritt, sier en kunde kalt Anu, som selv hadde tatt med seg barnet sitt til Gigantti for å lete etter egg, til avisa.

Kaos

Anu forteller at det verste kaoset var ved inngangsdøra. Hun sier hun så både barn og voksne bli presset i bakken.

Selv forteller hun at hun også falt i bakken.

- Et lite barn ble skadet da det havnet under folkemengden. Både barnet og mora gråt inne i butikken, sier Anu.

- Lei oss

Giganttis kommunikasjonssjef Rita Pasanen sier til Iltalehti at eggjakta har vært veldig populær i hele Finland, og at de ansatte var forberedt på å ta imot folk på en trygg måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.