Pilotens coronabeskjed: - Får gåsehud

Da verden var i ferd med å stenge ned i mars i fjor, skrev en pilot et hjerteskjærende brev som har ligget godt bevart - fram til nå.

SKREVET FÅ DAGER FØR NEDSTENGING: Dette brevet har ligget urørt i et fly som har vært parkert i godt over ett år i California-ørkenen. Nå vekker pilotens budskap sterke følelser blant flere. Foto: Delta Air Lines / Facebook
SKREVET FÅ DAGER FØR NEDSTENGING: Dette brevet har ligget urørt i et fly som har vært parkert i godt over ett år i California-ørkenen. Nå vekker pilotens budskap sterke følelser blant flere. Foto: Delta Air Lines / Facebook Vis mer
Publisert

- Dette gir meg definitivt gåsehud, skriver en Facebook-bruker om et brev som nå vekker sterke følelser blant mange.

Den håndskrevne beskjeden ble etterlatt i et Delta Air Lines-fly i California-ørkenen for godt over ett år siden. Først nå - da selskapet skulle bringe flyet tilbake i luften - ble den godt bevarte lappen funnet.

Beskjeden er ført i pennen av Delta Air Lines-pilot Chris Dennis. Da verden var på vei inn i en kollektiv nedstenging som følge av pandemien i fjor, landet han på Victorville flyplass i California.

- Får frysninger

Lite visste han at dette markerte starten på 435 dager med nær full stans i all luftfartsaktivitet.

«Hei piloter. Det er 23. mars og vi ankom akkurat fra MSP (Minneapolis-Saint Paul Internasjonale Lufthavn, journ.anm.). Jeg får frysninger av å se en så stor del av flåten vår parkert her i ørkenen. Hvis du er her for å plukke opp flyet, må det bety at dere har sett lyset i enden av tunnelen.», skrev Dennis.

Han fulgte opp:

«Utrolig hvor raskt det endret seg. Ønsker en trygg reise til den som skal hente flyet ut av lagring.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer