Pilotkrangel: Snudde flyet

En krangel mellom en pilot og en co-pilot førte til at flyet snudde. Piloten mente at det var av interesse for sikkerheten til alle om bord.

SNUDDE: Det oppsto en krangel mellom en pilot og en co-pilot på et Alaska Airlines-fly. Piloten valgte å returnere tilbake. Foto: Ted S. Warren / AP / NTB
SNUDDE: Det oppsto en krangel mellom en pilot og en co-pilot på et Alaska Airlines-fly. Piloten valgte å returnere tilbake. Foto: Ted S. Warren / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det oppsto en krangel mellom en pilot og en co-pilot på et Alaska Airlines-fly. Hendelsen skal ha skjedd 18. juli da flyet var på den internasjonale flyplassen Washington Dulles, ifølge Business Insider.

Årsaken til krangelen er fremdeles ukjent.

En passasjer på flyet la ut et Twitter-innlegg der han skrev at piloten informerte passasjerene om at flyet ville snu og returnere grunnet krangelen mellom han og kollegaen.

Krangelen endte opp med at piloten snudde flyet på asfalten, og returnerte tilbake.

Piloten sa at han ønsket å gå av flyet, og at beslutningen var av interesse for sikkerheten til alle om bord på flyet, skriver Yahoo News.

En annen person har lagt ut en video på Twitter av en pilot som går på flyplassen.

Alaska Airlines ordnet nytt mannskap og flyet tok av til slutt.

«Selv om denne situasjonen var uheldig, gjorde pilotene det rette når det gjelder sikkerhet. Både piloten og co-piloten ble evaluert av ledelsen, som fastslo at de ikke skulle fly. Vi ba våre gjester om unnskyldning for ulempene dette medførte», sier Alaska Airlines i en uttalelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer