Platou-familien selger luksuseiendom: - Vemodig

Vært i familiens eie siden 1993.

KOSTER 30 MILLIONER: To døgn etter at denne eiendommen ble lagt ut for salg, har allerede ti interessenter bedt om varsling på bud. Foto: Stein Olsen
KOSTER 30 MILLIONER: To døgn etter at denne eiendommen ble lagt ut for salg, har allerede ti interessenter bedt om varsling på bud. Foto: Stein Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Eier synes det er litt vemodig å selge, men er klar for et nytt kapittel i livet, sier eiendomsmegler Gustav Sædberg hos Privatmegleren Sædberg og Lian i Kristiansand til Børsen.

Han har fått i oppdrag å selge en av Norges dyreste fritidsboliger på det åpne markedet. Prakteiendommen, som er lokalisert på Steinsøya i Gamle Hellesund kommune, har en prisantydning på 30 millioner kroner.

- Dette er en sjelden perle på Sørlandet, ved attraktive Blindleia. Den har brygge og sandstrand på to sider av øya, i tillegg til stor bygningsmasse som er renovert, og godt tatt vare på. I tillegg har man en hage, hvor man er selvforsynt med frukt, bær og grønnsaker. På toppen av det - en fantastisk havutsikt.

- Ingen mangler, altså?

- He-he, hadde eiendommen hatt bilvei, ville prisen vært langt høyere.

Derfor selger eier

Ifølge Dagens Næringsliv, som først omtalte salget, er det den mediesky Platou-familien som eier eiendommen. Arkitekt John Stoud Platou (80) står oppført som selger.

- Hva er bakgrunnen for salget?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer