Twitters X-logo

Plutselig fjernet

Skiltet som skapte klagestorm er fjernet fra bygningen.

DEMONTERES: X-logoen på toppen av Twitters hovedkontorer ble fjernet mandag. Foto: AFP/NTB
DEMONTERES: X-logoen på toppen av Twitters hovedkontorer ble fjernet mandag. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elon Musks avgjørelse om å endre Twitters navn ble slaktet, men Tesla-eieren nølte imidlertid ikke med å få den nye logoen rett opp på hovedkontorene.

Det skulle han kanskje ventet litt med.

For mandag har skiltet med logoen nå forsvunnet fra bygningen i San Francisco, skriver flere amerikanske medier, deriblant Washington Post.

Den gigantiske Xen som ble plassert på toppen av bygget var nemlig svært irriterende for de nærmeste naboene. Logoen er flere meter høy og har sterkt, pulserende lys. Det førte til en rekke naboklager.

- SLÅ DET AV!!! Det blinker for øyeblikket raskt og ekstremt sterkt. Det er til voldsom plage om natta og gjør det vanskelig å sove, het det i en av klagene som ble sendt inn til myndighetene i storbyen ifølge Washington Post.

Nå har klagerne tilsynelatende blitt hørt.

I helga forsøkte en bygginspektør fra myndighetene i San Francisco to ganger å få tilgang til det nye skiltet på taket, ifølge byens klagesporingssystem. Representanter for selskapet skal ha nektet å slippe inn inspektøren, og fortalt ham at konstruksjonen var et midlertidig lysskilt i forbindelse med et arrangement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.