Pokerproff selger: - Kan ta tid

Felix Stephensen kan sikre en gevinst på 7,5 millioner på tre år.

KAN FÅ SOLID GEVINST: Den profesjonelle pokerspilleren Felix Stephensen og kona selger leiligheten i dette bygget like ved Frognerparken i Oslo. Foto: BA Boligfoto
KAN FÅ SOLID GEVINST: Den profesjonelle pokerspilleren Felix Stephensen og kona selger leiligheten i dette bygget like ved Frognerparken i Oslo. Foto: BA Boligfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 gikk Norges mest kjente pokerspiller, Felix Stephensen (32), «all in» og sikret seg en eksklusiv og splitter ny villaleilighet i Oslo.

Den arkitekttegnede eiendommen, som ligger rett ved Vigelandsparken, kostet den gang 22 millioner kroner. Det kan vise seg å ha vært en svært god investering. Tre år seinere er prisantydningen satt til 29,5 millioner kroner.

- Dette er en veldig eksklusiv leilighet som ligger meget godt og skjermet til rett bak Frognerparken. Den tikker av alle viktige bokser for en smart byleilighet, sier eiendomsmegler Mick Heiskel Rødsten til Børsen.

Derfor selger paret

Leiligheten inneholder blant annet kjøkken, stue, kontor, to bad, walk-in closet og tre soverom - med utganger til balkong. Dette fordeles over 194 kvadratmeter.

- Når du kommer opp i denne prisklassen, med disse fasilitetene, er målgruppen i all hovedsak voksne par. Vi utelukker likevel ikke andre kjøpere, da området er ganske barnevennlig. Vi har allerede hatt noen privatvisninger, så får vi se hvordan det går, fortsetter Rødsten.

Både Stephensen og kona står oppført som selgere. Førstnevnte har tjent store summer på poker - blant annet da han sikret seg en andreplass i et verdensmesterskap i Las Vegas i 2014. Den gang innkasserte pokerstjerna en premiesum på om lag 35 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer