Politiet advarer: Risikerer ugyldig pass

Burger King i Sverige tilbyr gratis hamburgere i ny kampanje. Det kjeden ber om i retur, kan gi dramatiske konsekvenser for kundene.

Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har en rekke aktører fått smekk på pungen etter uheldige eller feilslåtte reklamekampanjer.

En som nå står i fare for å føye seg inn i rekka, er Burger King i Sverige. Ifølge Expressen lanserte hurtigmatgiganten nylig en sommerkampanje hvor man lokker med gratis hamburgere. Til gjengjeld bes gjestene om å ta med seg passet, slik at personalet får stemple det.

«Passet fungerer som et stempelkort - for hvert stempel i passet ditt gir vi deg en burger (...). Maks fem stempel per pass, og du kan bare hente én burger per dag», heter det i Burger Kings kampanje.

- Tar ikke ansvar

Tilbudet kan derimot koste mer enn det smaker. Expressen har vært i kontakt med svenske politimyndigheter som nå advarer om at man risikerer å sitte igjen med et ugyldig pass.

«(...) Det kan muligens føre til at innehaveren av passet ved reiser kan få problemer i forbindelse med grenseovergang til et annet land. Dette kan muligens betraktes som et brudd og dermed ugyldiggjøre passet», skriver svensk grensepoliti til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer