Smittevern:

Politiet stengte treningssenter

For å bidra til mindre smitte i Askim ville Roddy Mcleod gi flere muligheten til å trene utendørs. Det ønsket verken politiet eller kommunen.

SPERREBÅND: Slik så det ut utenfor treningssenteret fredag. Foto: Freddie Larsen
SPERREBÅND: Slik så det ut utenfor treningssenteret fredag. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har ikke fått svar på hvorfor de har satt opp sperrebåndet. Verken kommunen eller politiet har vist til noen forskrift som tilsier at vi ikke kan gjøre det.

Det sier Roddy Mcleod til Dagbladet, etter at politiet nylig sperret inne treningsutstyret han hadde satt fram utenfor treningssenteret sitt i Askim.

Til Smaalenene, som først omtalte hendelsen, sier Mcleod at han «drar seg i håret av frustrasjon».

Han hevder at utstyret som er brukt i treningsparken består av utstyr senteret hadde stående på lager, og at de ikke har flyttet treningssenteret utendørs.

Vil følge regelverket

Mcleod sier at han ikke har noen problemer med å følge regelverket, men forteller at treningsutstyret er blitt satt ut i beste mening.

- Det er ingen av oss som ønsker at det skal komme mye smitte, men hvis du ser på de kommunale treningsparkene, er ikke de stengt ned. Der er det masse folk, og smitten kan spre seg mye raskere. Hadde det vært mulig å trene her også, ville det ikke ha vært så mye trykk der, hevder han.

Utførte oppdrag

Oppdragsleder i Øst politidistrikt, Jo Rennemo Jellum, bekrefter til Dagbladet at politiet sperret av området torsdag ettermiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.