Konkurs:

Populær Oslo-bar er konkurs

Nå er det slutt for Godthåb midt på Grønland.

INGEN NY VÅR: Takterassen har gikk gjestene mange soltimer, men nå er det slutt. Foto: @godthåb / Instagram
INGEN NY VÅR: Takterassen har gikk gjestene mange soltimer, men nå er det slutt. Foto: @godthåb / Instagram Vis mer
Publisert

En rekke restauranter, barer og utesteder har måttet stengte dørene som følge av skyhøye strømpriser, etter å ha overlevd pandemi og et nedstengt samfunn.

Nå er det også over og ut for det populære utestedet Godthåb, som blant annet har lokket til seg sommergjester med takterrassen midt på Grønland i hovedstaden. Den veganske bar og kaféen har også stått for en rekke kulturarrangementer.

Daglig leder Oda Horgen kunne allerede i januar meldte at dørene skulle stenges, både for Godthåb og baren Khartoum i sentrum.

Nå er det åpnet konkurs i førstnevnte. For sistnevnte er det foreløpig ikke åpnet konkurs i Brønnøysundregistrene.

- Januar og februar er en kjent nedgangsperiode i utelivet. Vi hadde et håp om at julebordsesongen skulle gi oss litt mer å gå på i møte med det nye året, men sånn ble det ikke, uttalte Horgen til Vårt Oslo forrige måned.

Hun kunne også fortelle at gjestene la igjen mindre penger, samtidig som utestedene fikk høyere regninger. Utestedet inviterte til en siste dans 9. januar. Da lovet de at inntektene skulle gå til å betale DJ-ene som har opptrådt på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer