PostNord-sjef fikk sparken

Anmeldes etter flaske-avsløring.

I HARDT VÆR: PostNord er i hardt vær i Danmark for tida. I dag fikk en sjef sparken etter et flaskefunn, mens framtredende politikere har mottatt et anonymt brev som vekker oppsikt. Bilen på bildet er fotografert i København i 2018, og har ingenting med saken å gjøre. Illustrasjonsfoto: Francis J Dean / REX / NTB Scanpix
I HARDT VÆR: PostNord er i hardt vær i Danmark for tida. I dag fikk en sjef sparken etter et flaskefunn, mens framtredende politikere har mottatt et anonymt brev som vekker oppsikt. Bilen på bildet er fotografert i København i 2018, og har ingenting med saken å gjøre. Illustrasjonsfoto: Francis J Dean / REX / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En PostNord-sjef i Danmark har fått sparken og politianmeldes etter at flere tusen flasker skal ha endt opp i hagen hans.

Flaskene var en del av et konkursbo, og ifølge selskapet skulle de doneres til et veldedig formål - rettere sagt et idrettslag som skulle tjene penger på panten, skriver Ekstra Bladet.

Flasker til 40 000 kroner

Ifølge avisa skal det dreie seg om verdier for rundt 30 000 danske kroner, nesten 40 000 norske kroner.

Ifølge avisa ble mannen observert ved en panteautomat med to sekker med tomflasker.

PostNord anser saken som et tyveri. Firmaet sier alt tyder på at han har handlet på egen hånd, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Ekstra Bladet har vært i kontakt med mannen, som benekter alt og hevder flaskene ikke har noe med PostNord å gjøre.

- Jeg synes politiet skal avgjøre hva som egentlig har skjedd i denne saken. Det er selvsagt ikke skjedd noe ulovlig, sier mannen.

Anonymt brev

PostNord er for tida i hardt vær i Danmark, etter at flere politikere mottok et anonymt brev med sterke anklager mot postfirmaet. Transportminister Benny Engelbrecht (S) varslet en ekstern undersøkelse av firmaet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer