Princess-arving tapte ankesak: - Feil

Hanne Madsen, arving av interiørkonsernet Princess, er av Agder lagmannsrett dømt til å betale 300 000 kroner i saksomkostninger til entreprenørene som bygget den ulovlige kjelleren i hytta hennes.

ULOVLIG BYGGING: Hanne Madsens hytte på Hesnes utenfor Grimstad har vært gjenstand for en årelang strid. Før helga tapte Princess-arvingen ankesaken mot entreprenørfirmaet som bygget på hytta. Foto: Google Maps
ULOVLIG BYGGING: Hanne Madsens hytte på Hesnes utenfor Grimstad har vært gjenstand for en årelang strid. Før helga tapte Princess-arvingen ankesaken mot entreprenørfirmaet som bygget på hytta. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert

Det har vært en rekke rettsrunder og konflikter rundt hytta til Princess-arving Hanne Madsen de siste åra.

Saken startet i 2016, da Grimstad kommune ble varslet om ulovlig bygging på hytta som hun overtok etter foreldrene sine.

Fire år seinere, i 2020, ble Madsen og daglig leder i byggmester-firmaet som bygde på hytta dømt til 45 dagers fengsel i Høyesterett for ulovlig bygging.

Parallelt med straffesaken saksøkte Madsen arkitekten og entreprenørene av utbyggingen på hytta, og mente blant annet at hun ikke visste om at kjelleren i hytta ble bygget større enn det det var gitt tillatelse til.

Den saken tapte hun i tingretten, og nå før helga tapte hun igjen, i lagmannsretten.

Hun dømmes til å betale neste 300 000 kroner i saksomkostninger til arkitekten og entreprenøren, og må punge ut innen to uker.

Det var Agderposten som omtalte dommen, som Børsen også har fått tilgang til, først.

- Lagmannsretten kan ta feil

Hanne Madsens advokat, Erling Keyser, sier til Børsen at de ikke har fått tid til å gå gjennom dommen enda.

- Også Lagmannsretten kan ta feil. Vi får gå gjennom dette skikkelig, og så gjøre en vurdering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.