Princess-arving tapte ankesak: - Feil

Hanne Madsen, arving av interiørkonsernet Princess, er av Agder lagmannsrett dømt til å betale 300 000 kroner i saksomkostninger til entreprenørene som bygget den ulovlige kjelleren i hytta hennes.

ULOVLIG BYGGING: Hanne Madsens hytte på Hesnes utenfor Grimstad har vært gjenstand for en årelang strid. Før helga tapte Princess-arvingen ankesaken mot entreprenørfirmaet som bygget på hytta. Foto: Google Maps
ULOVLIG BYGGING: Hanne Madsens hytte på Hesnes utenfor Grimstad har vært gjenstand for en årelang strid. Før helga tapte Princess-arvingen ankesaken mot entreprenørfirmaet som bygget på hytta. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert

Det har vært en rekke rettsrunder og konflikter rundt hytta til Princess-arving Hanne Madsen de siste åra.

Saken startet i 2016, da Grimstad kommune ble varslet om ulovlig bygging på hytta som hun overtok etter foreldrene sine.

Fire år seinere, i 2020, ble Madsen og daglig leder i byggmester-firmaet som bygde på hytta dømt til 45 dagers fengsel i Høyesterett for ulovlig bygging.

Parallelt med straffesaken saksøkte Madsen arkitekten og entreprenørene av utbyggingen på hytta, og mente blant annet at hun ikke visste om at kjelleren i hytta ble bygget større enn det det var gitt tillatelse til.

Den saken tapte hun i tingretten, og nå før helga tapte hun igjen, i lagmannsretten.

Hun dømmes til å betale neste 300 000 kroner i saksomkostninger til arkitekten og entreprenøren, og må punge ut innen to uker.

Det var Agderposten som omtalte dommen, som Børsen også har fått tilgang til, først.

- Lagmannsretten kan ta feil

Hanne Madsens advokat, Erling Keyser, sier til Børsen at de ikke har fått tid til å gå gjennom dommen enda.

- Også Lagmannsretten kan ta feil. Vi får gå gjennom dette skikkelig, og så gjøre en vurdering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer