Sonja Henie

Priskutt på stjernas Oslofjord-palass

Tar grep etter at salget mislyktes i fjor. Mekleren skryter av det som trolig er den beste utsikten over Oslofjorden.

Publisert
Sist oppdatert

Sonja Henie var i sin tid en av Norges største internasjonale stjerner. I fjor ble skøytelegendens tidligere ferieparadis på Landøya på Nesbru i Asker lagt ut til salgs.

Prakteiendommen ble forsøkt solgt «off market», og mekler Odd Kalsnes i BOA Eiendomsmegling ville ikke uttale seg den gang, etter ønske fra selger.

Det ble ikke noe salg. Men det var heller ikke langt unna, forklarer en mer snakkesalig Kalsnes i dag. Summen de nå ber om, er 90 millioner kroner.

- Vi lyktes nesten: Vi hadde et bud på 90 millioner kroner for et års tid siden. Men da valgte eier ikke å akseptere det. Vi går ut med samme pris som vi oppnådde, sier han til Børsen.

På spørsmål om hvorfor ikke 90 millioner ble godtatt, sier mekleren at de hadde en forventning om å innkassere 100 millioner kroner.

- Da var markedet noe annerledes. Og det var før veldig mange kunder i dette segmentet flyttet ut av landet, sier han.

Ser mot alpelandet

Denne gang tar de eiendommen til det åpne markedet. Til Finansavisen, som først omtalte saken, sier Kalsnes at dette er en «fin sommerbolig for dem som har flyttet til Sveits».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.