Punger ut for «drømme­­leilighet»: - Ja, jeg flytter inn

Hotellkonge Petter Stordalen har kjøpt luksusleilighet til Gunhild Stordalen bak slottet til 29 millioner kroner.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de at flytter fra hverandre etter 14 år. Foto: NTB Scanpix / Redigering: Øystein Sæthre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ja, det stemmer at jeg skal flytte inn i Inkognitogata, bekrefter Gunhild Stordalen overfor Børsen.

Bekreftelsen kommer bare uker etter at Petter (56) og Gunhild Stordalen (40) opplyste at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 14 år sammen.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, skrev Gunhild og Petter Stordalen i en pressemelding 10 november.

To dager seinere meldte VG at Petter Stordalen viderefører den økonomiske støtten til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt, og at han hadde kjøpt en leilighet til henne i Oslo.

Den nyheten peker Dagens Næringsliv på, når de i dag melder at Petter Stordalens selskap Strawberry Fields As tidligere i november kjøpte en leilighet på 252 kvadratmeter i Inkognitogata på Frogner i Oslo.

Leiligheten, som hadde en prisantydning på 22 millioner kroner, ble ifølge avisa kjøpt av selskapet for 29 millioner.

Drømmeleilighet

Overfor DN ønsket ikke hotellkongen å kommentere hvem som skal bo der, men nå bekrefter han overfor E24 at det er Gunhild som kommer til å flytte inn i leiligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer