Tarjei Bø

Punger ut for Oslo-villa

Tarjei Bø og samboeren har truffet blink på boligmarkedet.

HAR KJØPT VILLA: Tarjei Bø og forloveden har kjøpt nytt hus i Oslo. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
HAR KJØPT VILLA: Tarjei Bø og forloveden har kjøpt nytt hus i Oslo. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den norske skiskytterstjerna Tarjei Bø og samboeren Gita Simonsen punget ut for en ny bolig i et villastrøk i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Salgssummen endte på 25,5 millioner kroner.

Verken Bø eller ansvarlig eiendomsmekler har kommentert eiendomskjøpet.

Villaen på Oslos vestkant er på 198 kvadratmater, og rommer fire soverom.

Solgte bolig i samme strøk

Det er ikke lenge siden Bø solgte en annen bolig i Oslo - også den lå på Vinderen.

Villaen, som Bø kjøpte for 16,5 millioner kroner i mars 2017, ble lagt ut for salg for 24,5 millioner kroner.

Den er solgt, men det er ikke kjent hva salgsprisen er. Ifølge eiendomsmekleren var prisantydningen, selv om den hadde steget åtte millioner på få år, «edruelig».

- Det er litt misvisende, fordi de kjøpte et renoveringsobjekt. Det er lagt ned x antall millioner i boligen for å få den opp på det nivået den er nå, sa ansvarlig mekler Jon-Kristian Kybelsrud i Privatmegleren.

- Unik mulighet

Den gang uttalte mekleren at årsaken til at de ønsket å selge, var at de hadde fått en mulighet til å kjøpe en annen eiendom, noe også Tarjei Bø selv bekreftet.

- Vi har fått en unik mulighet til å realisere en annen bolig her i Oslo litt fram i tid, og derfor tester vi om noen vil kjøpe boligen vår nå, eller om det blir seinere. Vi er veldig glad i huset og området, så vi selger når vi får riktig pris. Huset er fint og ligger i et populært område, så håper og tror at det skal være god interesse, skrev Bø i en SMS til Børsen.

Det endte tydeligvis med fullt hus for Bø og Simonsen, ettersom både kjøp og salg nå er gjennomført, uten at Børsen med sikkerhet kan fastslå at det var boligen mekleren omtalte som paret nå har kjøpt.

Det var i august 2021 at Tarjei Bø og samboeren Gita Simonsen offentliggjorde at de var forlovet. Året etter ble det kjent at de skulle bli foreldre, og i september 2022 kom Aron til verden.