Kjetil Jansrud

Punget ut 21,7 mill. for Frogner-luksus

Alpinstjerna og kjæresten punget ut for leilighet i eksklusivt Oslo-strøk.

LEILIGHET: OL-vinneren i super-G sikret seg første etasje i dette sjarmerende trehuset på Frogner i Oslo. Foto: Google Earth
LEILIGHET: OL-vinneren i super-G sikret seg første etasje i dette sjarmerende trehuset på Frogner i Oslo. Foto: Google Earth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alpinist Kjetil Jansrud har kjøpt seg inn i en villa i den eksklusive vestkant-bydelen Frogner i Oslo, et steinkast unna Vigelandsparken og Frognerbadet.

VM- og OL-vinneren har sikret seg første etasje i et nydelig gammelt trehus med utgang til hage hvor datteren på ett år kan leke, skriver Avisa Oslo, som omtalte saken først.

Alpinstjerna har kjøpt luksusleiligheten sammen med sin kjæreste Benedicte Mortensen. Paret betalte 21,7 millioner kroner, men det er imidlertid Jansrud som har den største eierbrøken, ifølge Avisa Oslo.

Jansrud kjøpte eiendommen i juni 2020, ifølge offentlige registre. Forrige eier kjøpte leiligheten i 1989 for 1 500 000 kroner - og kan dermed hente inn en solid gevinst.

Siden paret overtok har de gjort store endringer på seksjonen.

Han søkte Plan- og bygningsetaten om å få endre på bærekonstruksjonene, forsterke gulvet og pusse opp badet. Før sommeren i år kom ferdigattesten på arbeidene.

Solid gevinst på Løkka-leilighet

Jansrud beveget seg dermed fra øst til vest i hovedstaden. Noen måneder før boligkjøpet på Frogner, kvittet han seg med en 65 kvadratmeters toppetasjeleilighet på Grünerløkka, i oktober 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer