Punget ut 24 mill. for Oslo-luksus

- Har alt vi ser etter og ligger akkurat der vi har drømt om å bo, sier Ringnes.

NYTT HJEM: Isabelle Ringnes og samboeren har kjøpt nytt hus på idylliske Ormøya i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NYTT HJEM: Isabelle Ringnes og samboeren har kjøpt nytt hus på idylliske Ormøya i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Om lag to måneder etter at Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) solgte luksusvillaen på idylliske Ormøya, er det klart paret kjøpt nytt hus i samme område.

Det bekrefter førstnevnte overfor Børsen.

- Huset har alt vi ser etter og ligger akkurat der vi har drømt om å bo. Vi er blitt veldig glad i Ormøya og håper vi får bo her lenge, sier Ringnes.

Ifølge E24 betalte samboerparet 24 millioner kroner for eiendommen.

- Delt brygge

Noen få måneder er gått siden det ble kjent at Ringes og Ihlen hadde besluttet å selge sitt første hus på Ormøya - et knapt år etter overtakelsen.

Den forrige eneboligen kunne blant annet by på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue.

Ifølge Ringnes har den nykjøpte boligen, som blant annet har egen utleiedel, mindre innsyn enn den forrige.

- Eiendommen er godt vedlikeholdt, ligger skjermet fra veien og er i et rolig område. Vi er i nærheten av vannet og har delt brygge, som har vært en drøm for oss, fortsetter hun.

- Vi føler oss veldig heldig og takknemlige og ser frem til mange fine år på Ormøya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer