Punget ut 24 mill. for Oslo-luksus

- Har alt vi ser etter og ligger akkurat der vi har drømt om å bo, sier Ringnes.

NYTT HJEM: Isabelle Ringnes og samboeren har kjøpt nytt hus på idylliske Ormøya i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NYTT HJEM: Isabelle Ringnes og samboeren har kjøpt nytt hus på idylliske Ormøya i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Om lag to måneder etter at Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) solgte luksusvillaen på idylliske Ormøya, er det klart paret kjøpt nytt hus i samme område.

Det bekrefter førstnevnte overfor Børsen.

- Huset har alt vi ser etter og ligger akkurat der vi har drømt om å bo. Vi er blitt veldig glad i Ormøya og håper vi får bo her lenge, sier Ringnes.

Ifølge E24 betalte samboerparet 24 millioner kroner for eiendommen.

- Delt brygge

Noen få måneder er gått siden det ble kjent at Ringes og Ihlen hadde besluttet å selge sitt første hus på Ormøya - et knapt år etter overtakelsen.

BLINDLEIA: Millionhyttene ligger tett som perler i den sørlandske skjærgården Blindleia. Her boltrer noen av de mest kjente finansfolkene og investorene i Norge seg om sommeren. Hotellkongen Petter Stordalen, brødrene Øystein og Torstein Tvenge og Nicolai Tangen har alle luksuseiendommer her. Reporter Mina Janssen / Video: Lars Eivind Bones Vis mer

Den forrige eneboligen kunne blant annet by på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue.

Ifølge Ringnes har den nykjøpte boligen, som blant annet har egen utleiedel, mindre innsyn enn den forrige.

- Eiendommen er godt vedlikeholdt, ligger skjermet fra veien og er i et rolig område. Vi er i nærheten av vannet og har delt brygge, som har vært en drøm for oss, fortsetter hun.

- Vi føler oss veldig heldig og takknemlige og ser frem til mange fine år på Ormøya.

Solgte med tap

Ifølge Finansavisen gikk salget av eiendommen i august raskt, men paret endte også i tap med flere hundre tusen kroner.

Salget endte på 16,950 millioner kroner, som var 850 000 under prisantydning. Det er også 225 000 mindre enn det Ringnes og Ihlen selv punget ut i fjor.

- Vi hadde håpet på flere interessenter. Vi følte vi gjorde et røverkjøp den gang, men nå ble det bare én budgiver, og de var ikke interessert å gi noe mer enn det vi gjorde, uttalte Ihlen til avisa den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer