Punget ut 30 mill. - har boplikt

Bakeri-riking sikret seg idyllisk perle ved Tjøme.

PRAKTEIENDOM VED VANNET: I mai ble denne idylliske eiendommen ved Tjøme solgt for det som skal være rekordsum for området. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti
PRAKTEIENDOM VED VANNET: I mai ble denne idylliske eiendommen ved Tjøme solgt for det som skal være rekordsum for området. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti Vis mer
Publisert

Etter å ha vært på markedet siden i fjor, og flere prisreduksjoner, kunne Tønsbergs Blad nylig melde at den idylliske eiendommen i Holmeveien 95 på Brøtsø var solgt.

Luksusmegler Tore Solberg var den gang ordknapp med detaljene, men nå framkommer det nye opplysninger om hvem som har kjøpt praktboligen.

Lokalavisa Øyene skriver at det er Baker Hansen-styreleder Morten Hals som sikret seg den usjenerte perla tett på vannkanten ved Tjøme.

Dermed er han en av flere norske rikinger som har oppfylt drømmen om en idyllisk perle ved sjøen denne sommeren.

Skal være prisrekord

Totalt punget Hals ut 30 millioner kroner for strandeiendommen, og fikk med det en rabatt på 2,5 millioner kroner basert på prisantydning.

Ifølge lokalavisa skal boligen, med et bruksareal på drøye 800 kvadratmeter, ha satt ny prisrekord for eiendommer med boplikt i området.

Artikkelen fortsetter under:

Sistnevnte faktor innebærer at noen må ha fast adresse på eiendommen - som ligger cirka to timers kjøretur fra Oslo. Hvorvidt det blir Morten Hals selv, er derimot ikke kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.