Punget ut 8,3 mill. for riveklar minihytte

Selgeren kan innkassere en solid gevinst på hytta i sjøparadiset, uten strøm og innlagt vann.

RIVEKLAR: Mekleren forteller om et ellevilt hyttemarked i coronaperioden, som salget av denne hytta er et eksempel på. Foto: Krogsveen
RIVEKLAR: Mekleren forteller om et ellevilt hyttemarked i coronaperioden, som salget av denne hytta er et eksempel på. Foto: Krogsveen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hytta er på beskjedne 40 kvadrat, uten strøm og vann, men trolig var det beliggenheten i et sjøparadis som fikk kjøperen til å punge ut 8,3 millioner kroner fredag.

- Den ligger fantastisk til for seg selv på en odde, med nydelig utsikt, sier eiendomsmekler Henrik Tangen i Krogsveen Bamble, til Børsen.

Den sørøstvendte eiendommen ligger på grensa til Kragerø kommune, med en egen odde, svaberg, direkte tilgang til sjøen, to brygger og flott utsikt, skriver Kragerø Blad Vestmar, som først omtalte salget.

Solid verdiøkning

- Tomten er raus, på cirka tre mål, sier Tangen.

Ifølge mekleren har eiendommen godkjente tegninger, som åpner for å rive hytta og bygge nytt med tilsvarende areal.

Objektet har en stund ligget ute på markedet, med en prisantydning på 10 millioner, som mekleren vedgår var en ambisiøs pris.

- Men selger er absolutt fornøyd med handelen.

Eiendommen ble kjøpt i 2004 for 2,6 millioner kroner, og selgeren kan dermed innkassere en solid gevinst.

- Verdiøkningen skyldes prisutviklinga i markedet, som har gått opp jevnt og trutt, med spesielt store hopp i 2020 og 2021, sier Tangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer