Punget ut for juvel i «Rikmannsblokka»

Toppleiligheten i kjendiskomplekset Kruses gate 11 har fått ny eier.

KREMKOMPLEKS: Flere profilerte norske rikinger har bodd i Kruses gate 11 på Frogner i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KREMKOMPLEKS: Flere profilerte norske rikinger har bodd i Kruses gate 11 på Frogner i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kruses gate 11 på Oslos vestkant, omtalt som «Rikmannsblokka på Frogners tak», har huset en rekke norske kjendisrikinger.

Nå er selve kronjuvelen, praktleiligheten som strekker seg over hele toppetasjen, solgt.

Det bekrefter selger Monica Staff til Kapital, som først omtalte saken.

- Kundegruppen forduftet til Sveits

Tross riking-eksodusen til alpelandet den siste tida, var det likevel en pengesterk kjøper som punget ut det som etter alle solemerker er et tosifret millionbeløp.

- Tatt i betraktning de sterkt stigende rentene, et labert boligmarked og det faktum at store deler av kundegruppen har forduftet til Sveits, må jeg si at jeg er fornøyd, sier Staff til magasinet.

«Rikmannsblokka»

Det skal være en kvinne, ikke bosatt i Norge, som har sikret seg kremobjektet i luksusblokka, men hva vedkommende la på bordet er ikke kjent.

I samme kompleks har flere kjendiser og rikinger boltret seg de siste åra.

For halvannet år siden kjøpte Nicolai Thomas Stang Hagen (24) en leilighet her. 24-åringen, som er milliardær Stein Erik Hagens yngste sønn, punget ut 18 millioner kroner. Også Nicolais søster, Camilla, og far, Stein Erik, har eid leiligheter her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.