Punget ut for rekorddyr fritidseiendom

Festivalsjefen for Palmesus, Leif Fosselie, betalte 21,3 millioner kroner for fritidseiendom på Labberholmen i Søgne. Dermed ble det satt ny rekord for dyreste fritidseiendom som er avhendet i kommunen.

HØLLEFJORDEN: Eiendommen består av to hytter, innredet med anneks og sjøbod. Foto: Sondre Transeth / PrivatMegleren
HØLLEFJORDEN: Eiendommen består av to hytter, innredet med anneks og sjøbod. Foto: Sondre Transeth / PrivatMegleren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig leder for Palmesus AS, Leif Fosselie, har kostet på seg fritidseiendom til 21,3 millioner kroner. Eiendommen ligger i nærheten av Høllen i Søgne.

Prisen bekrefter eiendomsmekler Hans Petter Schjøtt overfor Fædrelandsvennen, som har omtalt saken.

Setter rekord

Eiendommen skal være den dyreste fritidseiendommen som er avhendet i kommunen, ifølge avisa.

- Det var 25 interessenter på lista, som ble fulgt opp fra start til vi var i mål med bud, sier Schjøtt til Fædrelandsvennen.

Han opplyser samtidig at det ikke har foregått en direkte budrunde, men at det var forskjellige prosesser håndtert med forskjellige grupper.

Prisantydningen var 22,5 millioner kroner, men etter forhandlinger ble Fosselie, som selv er fra Kristiansand, enig med selger om en sum på 21,3 millioner kroner.

Ifølge Schjøtt hadde annonsen i overkant av 178 000 treff på Finn, og det til tross for visning på sommerhytte i november. Overtakelse er avtalt første halvår i 2022.

- God og privat opplevelse

Eiendommen består av to hytter, innredet med anneks og sjøbod. Stedet ligger på Labberholmen, innerst i skjærgården, sentralt i Høllefjorden. Hyttene ligger en kort båttur unna Høllen brygge og Solta Båthavn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.