Adidas:

Puppestunt har gått viralt

Adidas postet et bilde av 25 par med pupper på Twitter for å selge en ny sports-BH.

REKLAME: Adidas valgte å reklamere for sin nye sports-BH-kolleksjon med et galleri av 25 nakne par med kvinnebryster. Foto: Adidas/Twitter
REKLAME: Adidas valgte å reklamere for sin nye sports-BH-kolleksjon med et galleri av 25 nakne par med kvinnebryster. Foto: Adidas/Twitter Vis mer
Publisert

Adidas har snart planer om å lansere sin nye kolleksjon med sports-BH-er, men i en av kampanjene vises ikke en eneste sports-BH.

I stedet postet Adidas et bilde av 25 par med pupper på Twitter, i alle former og fasonger.

Onsdag tvitret sportsmerket bildet i en twittermelding med slagordet #SupportisEverything, eller «støtte er alt».

- Vi tror på at kvinners bryster i alle former og fasonger fortjener støtte og komfort. Derfor har vår nye sports-BH 43 forskjellige modeller, så alle kan finne en som passer for dem, skriver Adidas i Twitter-meldingen.

Gått viralt

Det er ikke tvil om at bildet var ment som et PR-stunt, og siden har bildet gått viralt.

Siden onsdag har mer enn 10 200 personer kommentert Twitter-posten og 31 200 har delt posten.

Det er heller ikke uten grunn at Adidas velger å publisere en slik kampanje på Twitter, framfor på et annet sosialt mediet.

Twitter er det eneste sosiale mediet som tillater nakenhet, med forbehold. På Facebook og Instagram er det nemlig forbudt å vise kvinnelige brystvorter og nakenhet.

Twitter har imidlertid klare retningslinjer på det som blir kategorisert som «vokseninnhold». Dersom nakenhet blir publisert i et innlegg, kommer det ofte opp en advarsel om «sensitivt innhold», med mindre bildet er merket som kunst, medisin- og helserelatert, eller for undervisning, ifølge nettstedet Entrepreneur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.