Rammes av tysk storstreik - igjen

Enda en runde med streik på tyske flyplasser gjør at Norwegian må kansellere flere flyginger.

STREIKERAMMET: Norwegian må kansellere flyvninger grunnet tysk storstreik. Foto: Javad Parsa / NTB
STREIKERAMMET: Norwegian må kansellere flyvninger grunnet tysk storstreik. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag og mandag er det varslet en ny runde med streik blant sikkerhetspersonell på flyplasser i Tyskland, skriver nyhetsbyrået AP.

Streiken er ventet å skape store forsinkelser på både flyplasser og på jernbanen.

Norwegian rammes

Streiken vil ramme flytrafikken på alle tyske flyplasser med unntak av den i Berlin. Dette påvirker også Norwegians flyginger til og fra Tyskland.

«Grunnet streik blant bakkemannskapene i München og Hamburg blir noen av våre flyginger berørt 26. og 27. mars», skriver Eline Hyggen Skari, pressevakt i Norwegian, i en e-post til Børsen.

På søndag blir DY1156 fra Oslo til München og returflygingen DY 1157 kansellert. Det gjelder også flygingene til og fra Københahavn og Stockholm til München samme dag.

Også på mandag blir flygingen til og fra München kansellert, mens det også rammer DY1127 fra Hamburg til Oslo. Flygingen til Hamburg går som normalt denne dagen.

«Alle våre kunder som blir berørt av dette blir kontaktet direkte av oss, og får tilbud om ombooking eller refusjon», skriver Skari.

«Vi beklager de ulemper dette gir våre passasjerer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.