Rammes av tysk storstreik

- Dette er leit, men ikke noe vi rår over dessverre, sier Norwegian.

BERØRT: Passasjerer som mandag skal fly med Norwegian fra Hamburg eller Berlin, blir rammet av streik i Tyskland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
BERØRT: Passasjerer som mandag skal fly med Norwegian fra Hamburg eller Berlin, blir rammet av streik i Tyskland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag er det varslet streik blant sikkerhetspersonell på flyplasser i henholdsvis Berlin, Hamburg, Hanover og Bremen.

Streiken er ventet å skape store forsinkelser og køer. Ved flyplassene i Hanover og Bremen advares det om at passasjerfly verken vil være i stand til å ta av eller lande mandag.

Overfor Børsen opplyser Norwegian at deres flytrafikk berøres av streiken.

- Det er avganger fra Hamburg og Berlin som rammes i morgen. Det betyr i praksis at vi får flydd passasjerer ned, men siden personell i sikkerhetskontrollen streiker, vil vi ikke få flydd passasjerer tilbake, sier pressevakt i Norwegian, Anna-Lena Nordling, til Børsen søndag ettermiddag.

Disse rammes

Hun presiserer at alle berørte passasjerer skal ha blitt informert via tekstmelding.

- Det dreier seg om én flyvning fra Hamburg til Oslo, og flyvninger fra Berlin til henholdsvis Oslo, Trondheim og København.

Nordling opplyser at selskapet har tilbudt passasjerer å booke om sine billetter, slik at man enten reiser søndag eller tirsdag. Norwegian har i tillegg satt opp en ekstra flyvning til Berlin førstkommende tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer