Kjendiskokk Gordon Ramsay:

Raser: - Total ødeleggelse

Sier han har tapt hundrevis av millioner på coronakrisa.

TAPT: Stjernekokken Gordon Ramsay sier han har tapt flere hundre millioner på coronakrisa. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB
TAPT: Stjernekokken Gordon Ramsay sier han har tapt flere hundre millioner på coronakrisa. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

Kjendiskokken Gordon Ramsay er for mange kjent for sin korte lunte og harde stil. I TV-programmer som Hell's Kitchen og Masterchef ser man ikke sjelden at Ramsay hakker løs på «udugelige» deltakere.

Sinnataggen er imidlertid vel så kjent for sin kokkelering.

- Fullstendig ødeleggelse

Det er ikke bare i TV-ruta den britiske 54-åringen sparker fra seg. Nå fortviler han over tiltakene som følge av coronakrisa.

- Nedstengningen har forårsaket total ødeleggelse, sa han nylig til avisa The Sun, og sikter til egen restaurantdrift. Han følger opp:

- Da Covid først traff, trodde vi at dette ville være over etter et par uker. Men det har vist seg å vare, sier Ramsay ifølge The Guardian.

- Tapt 680 millioner

Stjernekokken eier til sammen 35 restauranter over hele verden, og har i løpet av kokkekarrieren karet til seg hele 16 prestisjetunge Michelin-stjerner.

I desember anslo han at inntekter på rundt 10 millioner pund, cirka 118 millioner kroner, forsvant over natta som følge av nye coronatiltak i Storbritannia.

Ifølge The Guardian sier han at pandemien som helhet har vært knusende for omsetninga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer