Raser mot «håpløse tiltak»

Burgerkjede reagerer på forskjellsbehandling i Bærum.

IRRITERT: Jon-Erik Kristiansen er irritert over det han omtaler som forskjellsbehandling fra Bærum kommune. Her er en han avbildet på Johnny Rockets restaurant på Storo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IRRITERT: Jon-Erik Kristiansen er irritert over det han omtaler som forskjellsbehandling fra Bærum kommune. Her er en han avbildet på Johnny Rockets restaurant på Storo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Vi har full forståelse for at vi må slå ned smitten, men det betyr ikke at vi bare skal akseptere håpløse tiltak, som på toppen av alt er konkurransevridende, sukker daglig leder for burgerkjeden Johnny Rockets, Jon-Erik Kristiansen overfor Børsen.

Den relativt nystartede kjeden har tre restauranter. To i Oslo kommune, og en i Sandvika Storsenter i Bærum, og det er sistnevnte restaurant som nå blir rammet av Bærums siste innstramming.

Ser rødt

Torsdag bestemte nemlig kommunen at serveringssteder i kjøpesentre stenges, og bare får lov til å tilby take away.

«Andre serveringssteder kan fortsatt holde åpent», heter det i avgjørelsen fra kommunen.

Det er det som får Kristiansen til å se rødt.

- Jeg kan ikke tro at du er mer smittefarlig inne på vår restaurant, enn om du går ut av senteret og spiser på en annen restaurant, sier Kristiansen.

Han klarer ikke «med beste vilje å se logikken i dette».

- Jeg klarer ikke se grunnene til at de på utsida skal få holde åpent, og ikke vi. De må registrere alle gjestene, men det klarer vi like godt på innsida, sier burgersjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer