Julepynt

Reagerer kraftig: - Flott jobba, Bohus!

- Det er ikke første gang en stor, norsk møbelkjede kopierer, hevder salgsagent Annette Hoff.

JULEPYNT: Til venstre står lysbrettet med pyntetrær designet av The Oak Men, slik de selges hos nettbutikken Bolina.no. Til høyre er bildet av lysbrett og pyntetrær, slik de selges på Bohus' nettside. Foto: Bolina.no / Bohus.no
JULEPYNT: Til venstre står lysbrettet med pyntetrær designet av The Oak Men, slik de selges hos nettbutikken Bolina.no. Til høyre er bildet av lysbrett og pyntetrær, slik de selges på Bohus' nettside. Foto: Bolina.no / Bohus.no Vis mer
Publisert

- Flott jobba, Bohus!

Slik innleder Annette Hoff, som er salgsagent for det danske interiørmerket The Oak Men i Norge, Facebook-innlegget der hun reiser krass kritikk mot Bohus' nye julepynt.

- Dette er ikke OK. Det er ikke første gang en stor, norsk møbelkjede kopierer, skriver hun i innlegget.

Dagbladet har sendt Bohus alle påstandene som framgår i denne saken. Etter gjentatte purringer på både telefon, tekstmelding og epost, har de ikke besvart kritikken.

- Så og si identisk

Annette Hoff mener de nye juletrærne som har fått navnet «Tora» og lysbrettet de står på, er bemerkelsesverdig like julepynten til The Oak Men.

- Akkurat disse to produktene ble første gang lansert i 2014, og er blitt en stor hit. Både lysbrettene og trærne er blitt en stor bestselger for The Oak Men. De har virkelig funnet sin vei inn til norske hjem, sier hun.

Hoff forteller at The Oak Men først fikk vite om produktene fra forhandlere som hadde oppdaget likheten. I løpet av helga skal hun ha fått flere meldinger fra butikker rundt omkring i landet.

- Brettene til The Oak Men lages for hånd i Danmark. Jeg har ikke fått sammenliknet kvaliteten, men når vi oppdager at en stor kjede som Bohus har laget noe som er så og si identisk, kan det være nesten katastrofalt for The Oak Men.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer