Bolig:

Reagerer på dette: - Helt hodeløst

Boligannonsen får reaksjoner for samtlige rom.

FORVIRRENDE: Om du skal vaske klær eller varme deg en mikropizza i denne kjøkkenkroken, må du sno deg forbi stigen først. Foto: OneRent.
FORVIRRENDE: Om du skal vaske klær eller varme deg en mikropizza i denne kjøkkenkroken, må du sno deg forbi stigen først. Foto: OneRent. Vis mer
Publisert

Å scrolle seg gjennom utallige boligannonser på let etter et nytt rede er for noen en lekeplass - og for andre en stor jungel tilnærmet umulig å orientere seg i.

På boligjakt kan man komme over alt fra prinsesseslott til søppelrønner, og tidvis avslører annonsene oppsiktsvekkende detaljer.

Dagbladet har tidligere skrevet om en australsk boligannonse som viste et soverom med toalett som ga reaksjoner. Få dager seinere kom en oppfølger om norske Bengt (56) som stortrivdes med do-soverom i flere tiår, noe som viser at det finnes noe for enhver smak.

Men selv om folks preferanser skiller seg fra hverandre, er det forskjell på personlige preferanser og hva som er levelig, skal vi tro noen overraskede engelskmenn:

Vekker oppsikt

Forrige uke kom det nemlig en ny fisk i bolig-havet i Hammersmith, vest i London.

Annonsen ble lagt ut på nettsida OpenRent og viser en liten hybelleilighet med nokså labre fasiliteter. Leiligheten hevdes å være møblert, selv om visningsbildene bare viser en mikroovn og en vaskemaskin presset sammen inne i en kjøkkenkrok.

Studioleilighetens bruksareal opplyses ikke, men bildene avslører en liten og tilsynelatende shabby bopel med en planløsning litt utenom det vanlige:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.